F.I.T. ® Functionele Inkoop Training

F.I.T ®  is het ideale programma om snel uw inkoop en verkoop skills te optimaliseren. Behaal met een minimum aan tijd een maximum aan resultaat !

In 7 simpele stappen van LEAD naar DEAL. Van een advertentie die u zag op internet naar een exclusieve verkoopopdracht. 

Voor wie ? Alle commerciële medewerkers van een vastgoedkantoor: stagiairs, bedienden, zelfstandigen met of zonder BIV-nummer.


 
   Meer info...
 Broker Management Program - BMP 3.0
 
Na de lancering van het BMP in 2015, zijn wij in 2016 en 2017 onze eigen BMP-principes "in company" voor onze klanten gaan implementeren, samen met hun, op de werkvloer van hun kantoor.

De resultaten zijn verbluffend werden helemaal verwerkt in het BMP 3.0. Dit is nu nog fijner afgestemd op de dagelijkse leiding van een goed draaiend kantoor. De volgende dag kan je meteen toepassen wat je geleerd hebt. 

Wanneer is dit programma iets voor jou? Als je je eigen succesvolle stijl hebt als vastgoed-makelaar, je gegroeid bent met je kantoor en je niet meer alles zelf wil en kan doen. Je wil nu aan je groei werken, structuur brengen in je bedrijf en je stijl verder aanscherpen.


 VRAAG JE PERSOONLIJK GESPREK AAN
 

"Talent In Vastgoed -
DE 2020 VISIE"

AVONDSEMINAR

 

Wil je weten welke voordelen je kantoor kan hebben bij onze 2020 aanpak?

We leggen tijdens dit avondseminar uit hoe wij de komende 3 jaar talentvol vastgoedpersoneel aantrekken, opleiden en plaatsen in de betere kantoren.

We geven praktische tips om sterk(er) te staan in een steeds competitievere vastgoedmarkt, zodat je meer omzet, meer stabiliteit en meer vrije tijd kan ervaren als zaakvoerder.  
 

 

 
 Contacteer ons
Real Estate Academy
Cederlaan 31 B1
B - 2610 Wilrijk 
Tel. : +32 3 291 98 45
Fax : +32 2 305 88 86

Algemeen:
info@realestateacademy.be
Commercieel: kevin@realestateacademy.be
Tac-Tic:
tactic@realestateacademy.be 
Wat deelnemers zeggen
 
 
   
 
  
 
 
 
 
© AD2000 - Sitemap - REA - Real Estate Academy -  Disclaimer & Privacy Policy  -  Arteno WebDevelopment